CV

Що робити, якщо Писання дало нам розуміння фізики та астрономії?

Apr 21 2015

Пол Д Прут, професор біології,

  Видатний вчений, що розробив сміливу дискусійну теорію рослинних гормонів, яка систематизує їх і дає широкі загальні визначення того, коли вони синтезуються чи активуються та з якої причини.

Оригінальна стаття

 

Що робити, якщо Писання дало нам
 розуміння фізики та астрономії?

Чотири ситуації насіння в притчі Ісуса і сіячі можуть паралельно чотирьом типам сил у Всесвіті. Зокрема, Ісус порівнює Царство Боже з найменшим насінням у природі, що дає найбільшу рослину. Це як гравітація, яка є найслабшою силою, але створює найбільші ефекти у Всесвіті. Також гравітація – це сила, яка збирається, а не розсіюється так само, як Царство Боже. У притчі про сіяння не плодоносять три насіння. Важливо, що,  три інші сили, можливо, крім сили тяжіння, не створюють сил для збору, як гравітація, але, по суті, розсіюють сили. Також, як і у притчі, можливо, чотири сили, по суті, і є все те саме «слово Боже». Причина того, що ми не бачимо однакових результатів з усіма чотирма силами, через те, що “грунт” падає на нього.Тобто насіння, сила якого є, завжди однаковою, та грунт, що є частинкою, на яку впливає різна сила. Різний грунт або частинки визначають результат. З цього ми б прогнозували, що гравітон, фотон, бозони слабкої сили та глюони – це фактично однакова частинка на якомусь базовому рівні.

Додатково і, можливо, трохи інакше, фотон являє Слово Боже зі Старого Завіту. Можливо, так само, як Старий Завіт, як світло, виявляє, що є правильним і неправильним, тобто фотон розкриває “землю”. Однак, можливо, як у Старому Завіті, знаючи Закон недостатньо добре, щоб врятувати вас, і хоча фотони висвітлюють Всесвіт, вони не повертають його назад, як гравітон. Тоді Новий Завіт був би Божими словами, як передає гравітон. Інші дві групи частинок – глюони та бозони W і Z – це слова диявола. Альтернативно, Хіггсовий Бозон, глюони, бозони W і Z можуть бути іншими частинами Старого Завіту, окрім Закону. Можливо, бог Хіггса – це Буття:-) і Пророки є аналогом бозонів W і Z, тому що, можливо, найбільше пророцтво, але не передбачення майбутнього занепаду і руйнування.

Пов’язани таким чином, можливо, шість кварків також прямо з Біблії. Три кварки – це Отець, Син і Святий Дух, а інші три – диявол, антихрист і брехливий пророк. Однак оскільки для створення нейтронів і протонів потрібні лише два види кварків, то можливо, Трійця є аналогією квантової хромодинаміці, де в протоні чи нейтроні завжди є 3 реальні (на відміну від віртуальних) кварки 3х різних кольорів, червоного, зеленого і синього (я думаю). Отже кожен протон або нейтрон має в собі всіх представників Трійці. Там же, де Святе Письмо говорить, що Слово було з Богом і було Богом (KJV Іоанн, 1: 1), таким же чином, глуони, які є повідомленнями або “Словом”, мали б бути як повідомлення і одна з трьох частин Трійці одночасно. У цей час я не  знаю, як інтерпретувати анти-барвне, що є характеристикою кожного глюону.

Фізика частинок таким чином була виписанана і зводиться до думки, що існує лише 18 основних частинок. Ці частинки – це шість кварків, шість різних лептонів (включаючи електрон), і шість бозонів, частинки, що несуть силу, включаючи фотон і гравітон (існування останнього досі теоретично і є єдиною частиною, яку ще слід відкрити експериментами ). Таким чином, фізичний світ і, можливо, Всесвіт складаються з трьох груп з шести частинок: це старе враження № 666. Згідно з Біблією, Світ контролюється дияволом, і це його число.

Можливо, лептони є аналогом іншого класу важливих для Біблії елементів – ангелів. Слово “ангел” означає вісник і схожі на ангелів лептони поглинають і вивільняють бозони, як фотони, глюони та бозони W і Z, частинки, що несуть силу, про які я згадував раніше, можуть бути Словами Бога і диявола, тобто вони отримують поклик, несіть і доставляйте бозони, які були б Словом Божим і Дияволом. Якщо лептони – це ангели різних видів, то (з гумором) тут можуть бути справжні відповіді на відоме старе питання про те, скільки ангелів могло вміститися на голові шпильки.

Щодо ангелів, Біблія говорить, що 1/3 впала з дияволом з Неба. Можливо, тоді лептонів, які асоціюються з Богом, налічується вдвічі більше, ніж тих, що асоціюються з дияволом. Якщо “негативність” і “негативно заряджені” є синоніми, то негативно заряджені лептони, як і електрон, є дияволом і повинні бути вдвічі меншими, ніж позитивно заряджені, що пов’язані з Богом. Те, що є нейтронно заряджені лептони і що позитивно заряджених, таких як позитрон, мало, – це факти, які є проблемою для цієї теорії … :-). Можливо, зараз невідомі та приховані частини Всесвіту, які складають темну речовину та темну енергію, є там, де ці позитивно заряджені лептони можна було б знайти. Навіть якщо відповідність негативно заряджених лептонів є дияволом, а позитивно заряджених – з Богом,залишається питанням, на чию вірність і де фігурують нейтрально заряджені лептони / посланці в умоглядної фізиці, заснованій на Біблії. З кварків легко зрозуміти, наскільки позитивно зарядженими можуть бути Бог, Ісус та Святий Дух, а негативно заряджені – диявол, антихрист та брехливий пророк.

Хоча деякі фізики вважають формулу Койда нумерологією, вона виявляється значенням 2/3, що є кількістю добрих ангелів, що залишилися після падіння поганих ангелів, як і вказує Біблія. Можливо, ця цінність якось пов’язана з пропорцією добрих ангелів до поганих. Ця формула нещодавно поширилася на Нейтрино і Кварки, вказуючи на те, що, можливо, 2/3 нейтронів є хорошими ангелами, а 1/3 поганими. Для кварків, можливо, формула показує, що Свята Трійця Бога, Христос і Святий Дух важать удвічі більше або мають подвійні сили, як нечесна трійця диявола, антихриста і фальшивого пророка. Ці міркування отримують досить смішне звучання, але хто знає …

В останніх літописах з фізики йдеться про теорію струн. Кварки та справді весь Всесвіт повинен бути складений з струн, що вібрують у 11 вимірах. Я запитую, чому зупинятися на 11? Чому б не перейти до досконалої біблійної кількості 12? Як щодо цього для пояснення розмірів: якщо ви фарисей або лицемір, ви живете в одній 4-мірній сфері або у всесвіті з трьома вимірами і часом, який завжди на вас закінчується. Скажіть, замість того, що ви іродіанець, тобто сенсуаліст, ви знову живете в 4 вимірах, але в іншому 4 вимірі від фарисея. Час на вас все ще вичерпується, але в деякому роді ви живете в “іншому світі” від фарисеїв чи фундаменталістських типів церковності. Тож коли хтось відчуває, що живе у “іншому світі” від когось іншого, можливо, це правда. Можливо, є 3 набори тривимірних світів з різними законами як логікою, які діють у кожній системі відліку.

Тож скажіть, що ви справжня жива людина, яка розуміє слова Ісуса і намагається виконувати роботу, вірячи тому, що він говорить, описуючи, що таке справжня робота. Ви живете в іншій сфері від лицемірів і сенсуалістів. Ви живете в 3 вимірах. Чому? Тому що ви живете у вічності і для вас немає 12-го виміру часу. Адже насправді існує 12-й вимір, він генерує інші 11. Це вічність або основа буття чи самого Бога.

Теорія струн насправді говорить, що існує 10 вимірів. Саме ” теорія Розуму ” говорить, що 11-й вимір існує там, де прикріплені струни. Моя гіпотеза полягає в тому, що теоретики, які назвали її теорією “Бран”, справді здогадуються, що 11 вимірів – це мозок Бога (також є ще один “мозок” диявола “, але я поступаюсь з цього приводу). Вони назвали його “Мозком ” щоб спонукати звикнути нас до звуку, і концепція каламбура, що дорікає справжніми мізками, як зараз вчені знають, що людський мозок є самим видом простирадла, який просто зім’ятий, щоб заповнити череп . У будь-якому випадку, як це мається на увазі, серце Боже буде 12-м виміром і буде звідки виведені всі інші виміри.

Поїдемо трохи далі. Кажуть, що струни вібрують у новій фізиці. Зараз комп’ютерні програмісти називають текст або слова у своїх програмах “рядками”. Що робити, якщо ці струни – це просто слова Божі, або ще більш дивно або принципово – це голосні струни Бога?

Фізик роздумує про три віки Всесвіту, гіперінфляцію в перші секунди, наступні десять мільярдів років або більше, перш ніж темна енергія стала важливою, і останній вік, де ми зараз знаходимось, де впливає темна енергія. Ще одне міркування, шо я можу зробити, полягає в тому, що ця подія близько 10 мільярдів років відзначається, коли диявол впав з неба і потрапив у в’язницю у фізичній реальності. Це був початок темної енергії.

Проблема цього спекулятивного зв’язку з християнством полягає в тому, що наука говорить нам, що темна енергія повинна бути в 3 рази більшою, ніж темна речовина. Однак християнство вчить, що ангели світла перевищують ангелів темряви у співвідношенні 2 на 1, а не зворотне і, звичайно, не від 1 до 3, тому відношення темної енергії до темної матерії не відповідає уявленням про кількість ангелів одного роду чи іншого. Однак це може відповідати притчі про чотири насіння, з якої я розпочав цю статтю. Тобто темна енергія відповідає трьом типам непродуктивного ґрунту в притчі. Добрий ґрунт був би представлений поєднанням видимої матерії та її невидимого двоюрідного брата, темної матерії. Можливо, темна матерія просто складається з величезної кількості невдалих зірок, не асоційованих планет та неруйнованого газу, що блукають між сонячними системами та між галактиками.

Надішліть коментарі на [email protected]